FORSIKRINGSGODKENDT TRACKER

kr.2.995,00 + moms

DKK 2.995,00 + moms.

Fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris. Trackeren er godkendt til bil, autocamper, motorcykel, båd og maskiner.

Det kan vores forsikringsgodkendte GPS-tracker:

  • 24-timers tilslutning til alarmcentral (godkendt af rigspolitiet).
  • SIM-kort med dækning i hele EU
  • Adgang til at se og overvåge din bil døgnet rundt.
  • Forbindes til elektronisk kørebog
  • Monteres diskret i alle typer biler og køretøjer med egen strømforsyning (12V).
  • Bruges til både privat-, firma- og erhvervskørsel.
  • Dokumentere pauser, hastighed og lokation.
  • Bruges til indberetning af kørselsfradrag.
Kategori:

Beskrivelse

Danmarks billigste forsikringsgodkendte tracker

TrackMe TM21 er en fastmonteret GPS-tracker godkendt af alle danske forsikringsselskaber. Trackeren lever op til alle gældende krav på området og er registreret hos Forsikring & Pension. Trackeren er godkendt til både bil, autocamper, motorcykel, båd og maskiner.

Du har med denne GPS-tracker mulighed for at overvåge din bil døgnet rundt på TrackMes online sporingspanel, der kan tilgås via computer og mobil. Du får adgang til langt de fleste af de funktioner vores andre trackere har – de gældende regler fra forsikringsselskaberne forhindrer dog, at TrackMe kan stille alle programmerings- og alarmfunktioner til rådighed.

Der er også adgang til registrering af dine ture i TrackMes elektroniske kørebog, såfremt du har ForsikringPlus abonnement. Første års plus-abonnement er inkluderet, og ønsker du ikke at bruge kørebog, kan du frit nedgradere til en endnu billigere løsning derefter.

Landets bedste totalløsning

Uanset, om det er dit forsikrings- eller leasingselskab, der stiller krav om, at din bil skal installeres med en GPS-sporingsenhed, garanterer TrackMe, at TM21 er den bedste totalløsning på markedet. Prisen er inklusiv alt – også montering og første års abonnement.

TrackMe ordner det hele

Når vi har modtaget din ordre, er der ikke mere, du skal foretage dig. TrackMes montører kontakter dig inden for 24 timer og aftaler tid og sted for montering af trackeren i din bil. Vi kommer både hjem til dig privat eller på din arbejdsplads og installerer. Forvent, at det tager omkring en time at få trackeren installeret.

Pakken indeholder

→ TrackMe GPS-TM21 sporingsenhed.
→ SIM-kort med dækning i hele EU
→ Aktivt første års abonnement
→ Opsætning af GPS hos alarmcentral
→ Dansk betjeningsvejledning
→ Dokumentation af montering og test til dit forsikringsselskab
→ Login og adgang til TrackMes sikrede online sporingspanel
→ Prisen er med montering, hvor vi kommer hjem til dig eller på dit arbejde og sætter din tracker op. Læs mere om montering her.

Vedr. abonnement

Første års plus abonnement medfølger ved køb af denne tracker og er inkluderet i prisen.

Efterfølgende koster forsikringsabonnementet kun kr. 759,- om året (eks. moms) – eller 959,- med ForsikringPlus abonnement. Læs mere om vores abonnementer her.