Skip to main content

Hold styr på køreturene med

Elektronisk Kørebog

TrackMes elektroniske kørebog registrerer automatisk din kørsel, når du kører fra A til B. Du mister derfor aldrig overblikket over dine ture eller misser en skatteindberetning.

Du behøver blot at angive, om turen er privat eller i forbindelse med erhverv – så klarer vores elektroniske kørebog resten og sparer dig for besværlig administrationstid.

Effektiv administration med elektronisk kørebog

Alle vores GPS-trackere og sporingsenheder er kompatible med både elektronisk kørebog samt flådestyring. Begge dele er effektive værktøjer til at holde overblik, sikre dokumentation og til at holde styr på interne optimeringsprocesser. 

Vores GPS-trackere holder øje med, hvilke adresser du har været på, og hvor mange kilometer du har kørt. Det eneste, du skal foretage dig, er at angive formålet med turen, når turen er færdig. Resten klarer den automatiske kørebog.

GPS-teknologi gør, at TrackMes digitale kørebog er præcis helt ned til ganske få meter. Både tidspunkter og adresser registreres langt mere nøjagtigt end en manuel optælling. 

Med vores elektroniske kørebog kan du:
  • Spare tid på at føre kørselsbog og finde kilometerafstande.
  • Spare tid på at lave sammentællinger af køreregnskab og administrere kørebøgerne.
  • Mindske “spild-kørsel”, fordi der er meget bedre kontrol med, hvor firmaets biler er og har været.
  • På sigt at optimere kørslen – og dermed spare penge på både kørselstid og brændstofforbrug.
  • Ajourføre din elektroniske kørebog, når du har tid – alle adresser og kilometerafstande ligger allerede klar til dig.
  • Sløre de felter, du ikke ønsker at vise – hvis du eksempelvis vil dokumentere, hvor længe en bil har været på en given adresse, men ikke hvor bilen var før eller efter.
  • Med sløringssystemet også automatisk udviske adresserne på alle private ture. Det kan du bruge, når du skal dokumentere fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel i din indberetning til SKAT, men ikke ønsker at oplyse, hvor du har kørt privat.
  • Tilføje noter til hver tur, hvis det er relevant.
  • Generere udskriftsvenlige kørebogsrapporter for en hvilken som helst periode – fra få minutter til flere måneder.

Sådan fungerer det

Med TrackMe får du mulighed for at ajourføre din kørebog, så snart din køretur er slut. Når du slukker for bilens tænding, får du en besked på din telefon, som spørger, om den netop kørte tur skal markeres som privat eller erhverv.

Hos TrackMe har vi ikke en løsning med en knap monteret i bilen, som man hele tiden skal huske at trykke på – og som straffer en med forkerte oplysninger, hvis man glemmer at registrere en tur. Vores kørselsregnskab foregår via en web-app, som minder dig om at logge kørslen.

For de mange selvstændige og andre, der bruger bilen til både privat og erhvervskørsel, har TrackMe udviklet en nem kørebog og et system til markering af kørsel, hvor der kan skelnes mellem turene.

Om du markerer kørslen én gang om dagen eller én gang om måneden, er helt op til dig. Når en køretur er markeret, husker systemet det, og du får overblik over fordelingen for alle rapporter, du genererer.

Systemet kan bruges i alle typer af biler – også firmabiler, taxaflåder, gulpladebiler m.m.

Kundedokumentation

En elektronisk kørebog kan også bruges som dokumentation overfor kunder.

Det kan eksempelvis være en håndværksvirksomhed, som ønsker at dokumentere over for kunden, at en firmabil har befundet sig på kundens adresse i et givent tidsrum eller ankom som aftalt.

På den måde undgår du tvivl (og diskussioner) om, hvor lang tid der er brugt hos kunden, ligesom du gør dit kilometerregnskab gennemsigtigt. 

Virksomheder, der fakturerer kørselstid sammen med den tid, der reelt er arbejdet hos kunden, har i kørebogen automatisk dokumentation for selve kørslen. TrackMe har en specialtilpasset kørselsrapport til dette formål, som er lige til at udskrive og vedlægge fakturaen ved udført arbejde.

Lever op til SKATs krav

TrackMes godkendte kørebog er en af de eneste elektroniske kørebøger, som overholder samtlige af SKATs juridiske krav til specifikke detaljer for, at en digital kørebog kan godkendes i sin helhed.

Med en elektronisk kørebog fra os er du sikker på, at du kan opfylde alle krav til kørselsregnskabet, så der ikke forekommer tvivl i fremtiden.

Vil du have styr på kørselsregnskabet til SKAT, er TrackMes elektroniske kørebog et sikkert valg.

Vil du vide mere?

TrackMe har udviklet løsninger inden for GPS-sporing og -overvågning siden 2002, og du er derfor altid sikret en pålidelig og gennemtestet løsning, når du vælger et af vores produkter.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon – så finder vi sammen ud af dine muligheder. 

UDFYLD FORMULAREN

Så ringer vi dig op

Få overblik over

vores løsninger


Flytbar tracker
(batteri-monteret)


FRA 1.396,00

TrackMe TM12: Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Flytbar tracker
(OBD-stik)


FRA 1396,00

TrackMe TM14: Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring

Fastmonteret
tracker


FRA 1.596,00

TrackMe TM16: Kompatibel med elektronisk flådestyring og/eller flådestyring. 

Forsikringsgodkendt
tracker


2.995,00

TrackMe TM21: Fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris.


Fuldt overblik med

flådestyring

Flådestyring der giver overblik, spar tid og penge og gør det nemt for dig og dine medarbejdere allerede fra første dag.

Forsikringsgodkendt

GPS-tracker

Stiller forsikringsselskabet krav om en GPS-tracker i bilen? Eller ønsker du at sikre din bil mod tyveri? Så har TrackMe Danmarks billigste forsikringsgodkendte totalløsning.