Skip to main content

GPS-tracking til
private

Som privatkunde hos TrackMe har du mulighed for at vælge den tracker, der passer til dit behov. Skal du bruge din tracker i mere end en bil? Så tag et kig vores flytbare modeller. Er det kun en enkelt bil eller køretøj, som skal spores, kommer vores fastmonterede GPS-tracker i to versioner: en standardmodel og en forsikringsgodkendt totalløsning

Når du køber en GPS-tracker hos os, er du samtidig garanteret Danmarks billigste abonnementsløsning til din sporingsenhed. Læs mere om vores abonnementer her.

Hvem er vores privatkunder?

En typisk privatkunde hos TrackMe har brug for enten tyverisikring, forsikringsgodkendt tracking eller ønsker en nem løsning til at dokumentere privat- og erhvervskørsel til skatteindberetning. 

Med alle vores trackere får du adgang til en privat profil, hvor du alle døgnets 24 timer kan se din bils placering, og det er muligt at aktivere både flådestyring og elektronisk kørebog på alle sporingsenhederne.


Vi er leveringsdygtige i alle typer af trackingløsninger til private. Finder du ikke det, du leder efter her på siden, kan du kontakte os på telefon eller mail. Vi er specialister i skræddersyede løsninger, og vi skal også nok finde en til dig. Leder du efter fracking og sporing til erhverv? Så kan du læse mere om det her.

Få overblik over

VORES LØSNINGER


Battteri tracker
(lang levetid)


FRA 1596,00

TrackMe TM10: Nemt flytbar tracker med ekstrem batteritid

Flytbar tracker
(batteri-monteret)


FRA 1.396,00

TrackMe TM12: Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Flytbar tracker
(OBD-stik)


FRA 1396,00

TrackMe TM14: Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring

Fastmonteret
tracker


FRA 1.596,00

TrackMe TM16: Kompatibel med elektronisk flådestyring og/eller flådestyring. 

Forsikringsgodkendt
tracker


2.995,00

TrackMe TM21: Fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris.


Fuldt overblik med

flådestyring

Flådestyring der giver overblik, spar tid og penge og gør det nemt for dig og dine medarbejdere allerede fra første dag.

Forsikringsgodkendt

GPS-tracker

Stiller forsikringsselskabet krav om en GPS-tracker i bilen? Eller ønsker du at sikre din bil mod tyveri? Så har TrackMe Danmarks billigste forsikringsgodkendte totalløsning.