Skip to main content

GPS-tracking til
erhverv

Som erhvervskunde hos TrackMe kan du både vælge mellem en række standardløsninger og få skræddersyet din tracking og sporing, så den passer til dit behov – uagtet størrelsen på din virksomhed. 

Vores sortiment består af både fastmonterede og flytbare trackere, og vi har selv udviklet softwaren i sporingsenhederne.  Det betyder, at vi kan tilgå den og integrere med de fleste systemer, hvis du har behov for samkøring af data. Det bliver altså ikke nemmere at spore eksempelvis din bil, med en gps sporing fra TrackMe.

Hvem er vores erhvervskunder?

En typisk erhvervskunde hos TrackMe har ofte brug for flådestyring af en større eller mindre vognpark – det kan være en kommunal hjemmepleje, et taxaselskab, håndværksvirksomheder og listen fortsætter

Både flådestyring og elektronisk kørebog kan aktiveres i TrackMes standard-trackere, hvilket gør det muligt at holde øje med alle køretøjer på en gang, samtidig med, at hver enkelt chauffør eller medarbejder kan logge sin kørsel.


Har du brug for specialtracking i form af alarmer, geofencing eller andre særlige funktioner? Se, hvordan vi har løst det for andre kunder eller kontakt os og hør, hvad der kan lade sig gøre.

Få overblik over

vores løsninger


Flytbar tracker
(batteri-monteret)


FRA 1.396,00

TrackMe TM12: Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Flytbar tracker
(OBD-stik)


FRA 1396,00

TrackMe TM14: Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring

Fastmonteret
tracker


FRA 1.596,00

TrackMe TM16: Kompatibel med elektronisk flådestyring og/eller flådestyring. 

Forsikringsgodkendt
tracker


2.995,00

TrackMe TM21: Fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris.


Fuldt overblik med

flådestyring

Flådestyring der giver overblik, spar tid og penge og gør det nemt for dig og dine medarbejdere allerede fra første dag.

Forsikringsgodkendt

GPS-tracker

Stiller forsikringsselskabet krav om en GPS-tracker i bilen? Eller ønsker du at sikre din bil mod tyveri? Så har TrackMe Danmarks billigste forsikringsgodkendte totalløsning.