Skip to main content

Kundecase

Skræddersyet løsning

En virksomhed med en flåde af kørende sælgere kontaktede TrackMe for at få et overskueligt og simpelt system til at holde styr på privat- og erhvervskørsel. Sælgerne benytter deres egne biler i firmaets interesse, og skal derfor have kørselsgodtgørelse for de kilometer, som bliver kørt i firmaets tjeneste.

Casen:

Fordi Told & Skat har stramme krav til firmaer om dokumentation for udbetaling af kørselsgodtgørelse, kræver det grundig logning af alle ture, både fra sælgerne og virksomheden. Derudover vil firmaet undgå at bruge tid på at rykke sælgerne hver måned for at udfylde kørselsgodtgørelser til bogholderiet.

For at kunne matche kunde og sælger bedst muligt, var det desuden også et ønske at få overblik over kundebesøg, hvor lang tid der bliver brugt på hver kunde og hvad der sælges for.

Fordi der er mange typer af informationer, der skal indhentes, vil virksomheden også være sikker på at det sker i tråd med overholdelse af persondataloven.

Sådan løste vi opgaven

Alle kørende sælgere fik en GPS-tracker monteret i bilen med fuld adgang til TrackMes elektroniske kørebog. Her bliver alle køreture registreret, og den enkelte sælger kan selv angive, om det var i privat regi eller en arbejdsrelateret tur.

For at overholde persondataloven får virksomheden kun adgang til de af sælgernes køreture, der er markeret som erhverv. De kan derfor ikke se, hvor sælgeren kører uden for arbejdet.

Med en skræddersyet tracking-løsning har virksomheden fået opfyldt sine behov for overblik og effektivisering af arbejdsgange. Med TrackMes GPS-løsninger har de sparet en masse administrationstid – og dokumentationen til kørselsgodtgørelse er nu transparent og efter bogen hos Told & Skat.

Fordele ved denne løsning:

  • Alle sælger er tilkoblet den elektroniske kørebog. Alle deres ture bliver automatisk registreret. Sælgerne skal blot markere ud for hver tur, om den er privat- eller erhvervskørsel. Her kan de vælge, om de vil gøre dette efter hver tur, eller når dagen er omme. Dette kan gøres på mobil, tablet eller computer. Nemmere bliver det ikke.
  • Hver måned bliver alle køreture, som af sælgerne er markeret som erhverv, automatisk overført til virksomhedens regnskabsafdeling. Alle data eksporteres i et format, som kan samkøres med firmaets systemer.
  • Den automatiske dataoverførsel sikrer også, at bogholderiet ikke skal bruge unødig tid på at rykke sælgerne for deres kørselsgodtgørelse.
  • Firmaet har nu adgang til alle deres sælgeres kundebesøg, og kan ud fra det lave strategier og med planlægning optimere deres salg bedst muligt.
  • Systemet var tjent hjem på blot fire måneder, hvilket indikerer, at overblik og optimering virkelig kan betale sig.
  • Firmaet har et system, hvor de hele tiden kan koble nye sælgere på.
  • Skulle virksomheden få kontrolbesøg af Told & Skat, har de al dokumentation på plads, og det vil ikke kræve særlig meget tid at trække nødvendig data.

UDFYLD FORMULAREN

Så ringer vi dig op

Se alle vores

GPS-trackere


Flytbar tracker
(batteri-monteret)

TrackMe TM12 Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Flytbar tracker
(OBD-stik)

TrackMe TM14 Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring

Fastmonteret
tracker

TrackMe TM16 er en fastmonteret GPS-tracker, der tilsluttes bilens ledningsnet.

Forsikringsgodkendt
tracker

TrackMe TM21 fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris.


Fuldt overblik med

flådestyring

Flådestyring der giver overblik, spar tid og penge og gør det nemt for dig og dine medarbejdere allerede fra første dag.

Forsikringsgodkendt

GPS-tracker

Stiller forsikringsselskabet krav om en GPS-tracker i bilen? Eller ønsker du at sikre din bil mod tyveri? Så har TrackMe Danmarks billigste forsikringsgodkendte totalløsning.