Elektronisk Kørebog

Med en elektronisk kørebog har du altid det komplette overblik over antal kørte kilometer, ligesom du har dokumentation til SKAT. TrackMe har udviklet løsninger inden for GPS sporing og -overvågning siden 2002, og du er derfor altid sikret en pålidelig og gennemtestet løsning, når du vælger et af vores produkter.

TrackMe’s digitale kørebog registrerer automatisk din kørsel, når du kører fra A til B, så du aldrig mister overblikket over dine ture – uanset om du kører privat- eller erhvervskørsel. Du behøver blot at angive, om turen er privat eller i forbindelse med erhverv – så klarer vores elektroniske kørebog resten.

Spar tid og administration, og undgå at komme i klemme hos SKAT med en GPS tracker fra TrackMe.

Elektronisk kørebog – godkendt af SKAT

I henhold til SKATs juridiske vejledning 2015-1, afsnit C.A.4.3.3.3.3.3 er der nogle krav til kørebog, som skal være opfyldt – og SKAT er kendt for at være ret så strikse med hensyn til kørselsregnskabet.

TrackMes godkendte kørebog er en af de eneste elektroniske kørebøger, som overholder samtlige af SKATs juridiske krav til specifikke detaljer for, at en digital kørebog kan godkendes i sin helhed. Med en godkendt elektronisk kørebog fra os er du sikker på, at du opfylder alle krav til kørselsregnskabet, og at der ikke forekommer tvivl i fremtiden.

Vil du være 100 % sikker på at have styr på kørselsregnskabet til SKAT, er TrackMe’s automatiske kørebog et sikkert valg.

Brug TrackMe’s elektroniske kørebog til effektivisering

Med en TrackMe TM14, TM16 eller TM21 GPS installeret i din eller firmaets biler har du en fuldautomatisk elektronisk kørebog med GPS – godkendt af SKAT og nem at bruge.

En TrackMe GPS tracker holder øje med, hvilke adresser du har været på, og hvor mange kilometer du har kørt, ligesom den lever op til alle SKATs krav til et kørselsregnskab. Med et TrackMe produkt har du altså en automatisk kørebog, som er godkendt af SKAT, og som sparer dig for en masse administrativt arbejde.

Få mere information om → GPS flådestyring.

Det eneste, du skal foretage dig, er at klikke på symbolet parcelhus for privat tur eller på fabriksbygningen for erhvervstur. Derudover skal du angive formålet med turen.

Den automatiske kørebog klarer resten.

TrackMe gør det nemt for holde regnskab med hvor meget din og regnskab.

Du tjener hurtigt udgiften kan hurtigt tjene sig hjem. En elektronisk kørebog giver besparelser på mange fronter. Kontakt os gerne for pris.

Med vores elektroniske kørebog er du sikret følgende fordele:

  • Du eller dine medarbejdere skal ikke bruge tid på at føre jeres kørselsbog og finde kilometerafstande
  • Du (eller regnskabsafdelingen) sparer tid på at lave sammentællinger af køreregnskab og administrere kørebøgerne
  • Der er mindre “spild-kørsel”, fordi der er meget bedre kontrol med, hvor firmaets biler er og har været
  • Mulighed for på sigt at optimere kørslen – og dermed spare penge på både kørselstid og brændstofforbrug
  • Du kan ajourføre din GPS kørebog, når du har tid – alle adresser og kilometerafstande ligger allerede klar til dig

elektronisk kørebog

Køre- / pausebog som dokumentation overfor dine kunder

Samtidig med at kørebogen med GPS næsten uundgåeligt betyder besparelser på den daglige drift, kan du også bruge den som dokumentation overfor dine kunder. Det kan f.eks. være håndværksvirksomheden, som ønsker at dokumentere over for kunden, at en firmabil har befundet sig på kundens adresse i et givent tidsrum.

På den måde undgår du tvivl (og diskussioner) om, hvor lang tid der er brugt hos kunden, ligesom du gør dit kilometerregnskab 100 % gennemsigtigt. Med en kørebog til firmabil får du ingen gnidninger på arbejdspladsen.

Fakturerer virksomheden kørselstid sammen med den tid, der reelt er arbejdet hos kunden, har du også en automatisk kørebog med dokumentation for selve kørslen. TrackMe har en specialtilpasset kørselsrapport til dette formål, som er lige til at udskrive og vedlægge fakturaen ved udført arbejde.

En elektronisk kørebog kan spare dig og dine medarbejdere for meget besvær

Der er flere ulemper og faldgruber ved den traditionelle kørebog.

Først og fremmest er der problemet med hukommelsen. For hvem har ikke prøvet at glemme at føre en tur ind? Så skal man enten på nettet for at finde ud af, hvor lang den kørte distance var, eller også skal man være “kreativ”. Men måske opdages det slet ikke, at en tur er blevet glemt – eller måske opdages det for sent til, at man kan rekonstruere den ordentligt. Det betyder selvfølgelig både unøjagtigheder og frustrationer for dem, der udfylder kørebøgerne – og ikke mindst for dem, der senere skal behandle dem.

De håndskrevne kørebøger lider samtidig under kragetæer-syndromet og er i evig risiko for kaffe- og colapletter. Og ryger en bog ud af lommen i bildøren, uden at det bliver opdaget, står man helt uden dokumentation for en længere periodes kørsel.

Alt dette besvær slipper du for med en elektronisk kørebog.

Nemt system til opdeling af privat- og erhvervskørsel

For de mange selvstændige og andre, der bruger bilen til både privat og erhvervskørsel, har TrackMe udviklet en nem kørebog og et system til markering af kørsel – al

Om du markerer kørslen én gang om dagen eller én gang om måneden, er helt op til dig. Når en køretur er markeret, husker systemet det, og du får overblik over fordelingen for alle rapporter, du genererer. Systemet kan bruges i alle typer af biler, firmabiler, taxa, gulpladebiler m.m.

TrackMe på farten

Med TrackMe på farten får du mulighed for at ajourføre din kørebog, så snart din køretur er slut. Når du slukker for bilens tænding, får du en besked på din telefon, som spørger, om den netop kørte tur skal markeres som privat eller erhverv.

Hos TrackMe har vi ikke en løsning med en knap monteret i bilen, som man hele tiden skal huske at trykke på – og som straffer en med forkerte oplysninger, hvis man glemmer at registrere en tur. Med vores kørselsregnskab app husker mobilen registreringen for dig.

Meget bedre nøjagtighed og mindst lige så stor fleksibilitet

Egentlig er en GPS-baseret kørselsbog altid helt præcis. Både tidspunkter og adresser registreres langt mere nøjagtigt end det er praktisk muligt med en manuel løsning:

  • Du kan sløre de felter, du ikke ønsker at vise – f.eks. hvis du vil dokumentere, hvor længe en bil har været på en given adresse, men ikke hvor bilen var før eller efter. Sløringssystemet kan også automatisk udviske adresserne på alle private ture. Det kan du bruge, når du skal dokumentere fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel i din kørselsbog til SKAT men ikke ønsker at oplyse, hvor du har kørt privat
  • Du kan tilføje noter til hver tur, hvis det er relevant
  • Du kan generere udskriftsvenlige kørebogsrapporter for en hvilken som helst periode – fra få minutter til flere måneder
  • Du har masser af muligheder for dokumentation til forskellige formål

Intet virker mere troværdigt end en GPS baseret elektronisk kørebog, som er baseret på GPS dokumentation – hvad end det er overfor kunder eller overfor SKAT.

Elektronisk kørebog pris

Besøg vores online butik, og se vores produkter, eller find information om vores elektroniske kørebog, priser og specifikationer på de forskellige produkter. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på 70 701 710 eller på info@trackme.dk.

Husk, at vi også tilbyder montering i hele Danmark.

 

Hos TrackMe kan du købe på flere måder


0 varer
0,-

Gå til kurven


Ring
til os

70 701 710


Skriv
til os

Klik for kontakt

Skriv til os LUK

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.