Montering af tracker

TrackMe klarer også monteringen

Hos TrackMe er god service altid med i prisen, og vælger du os til montering af din nye tracker, skal du ikke bruge unødvendig tid på at køre til et værksted. Vi kommer nemlig til dig og installerer sporingsenheden – uanset om det er på din hjemmeadresse eller på dit arbejde. Dette gør vi over hele Danmark, dog kun på brofaste øer.

Hvilke GPS-trackere kræver montering?

TrackMe TM16 er vores fastmonterede model, der kobles til bilens/køretøjets ledningsnet, og derfor kræver den montering af en specialist. Hos TrackMe har alle vores montører kvalificerede til at montere vores GPS-trackere i alle typer biler.

Retten til reklamation frafalder, hvis trackeren ikke er korrekt monteret, og derfor anbefaler vi, at du benytter TrackMes montører.

Køber du vores forsikringsgodkendte TrackMe TM21, er monteringen med i prisen. Selve sporingsenheden er den samme som TM16-modellen, og skal derfor fastmonteres til ledningsnettet. På grund af forsikringsgodkendelsen kan du ikke vælge en anden montør.

Hos TrackMe udfører vi installationer på alle typer biler, lige fra mindre minibiler til dyre specialbiler, som kun findes i ganske få eksemplarer. Uanset hvilken bil det drejer sig om, udføres vores arbejde med største omhu. Uanset bilens årgang og model tager montering af sporingsenheden omkring en time, men det kan variere fra bil til bil.

Bemærk, at modellerne TrackMe TM12 og TrackMe TM14 er flytbare trackere, og kan derfor monteres selv. Derfor er det ikke nødvendigt at bestille montering til disse typer GPS-trackere.

Hos TrackMe kan du købe på flere måder


0 varer
0,-

Gå til kurven


Ring
til os

70 701 710


Skriv
til os

Klik for kontakt

Skriv til os LUK

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.