Skip to main content

Kundecase for

Kommunal hjemmepleje

En kommunal hjemmeplejeservice henvendte sig til TrackMe med et ønske om præcist og effektivt at kunne dokumentere hjemmehjælpernes besøg hos borgere samt at indhente kørselsdokumentation til SKAT.

Casen:

Behovet for tracking kom ikke af mistro til personalet, men for at lette en række administrative byrder. De oplevede, I mange tilfælde kræver det unødigt meget arbejde at kunne dokumentere hjemmeplejernes færden.

Ved at installere en GPS-tracker i hjemmehjælpernes biler, kunne det præcist dokumenteres, hvornår de var nået frem, hvor længe de var hos borgeren og se, om de var undervejs. Foruden GPS-trackere i alle hjemmeplejens biler, blev der også oprettet flådestyring og elektronisk kørebog.

Trackingen løste nogle meget konkrete udfordringer for kommunen. Henvendelser fra pårørende, som betvivler eller vil se dokumentation for hjemmeplejens besøg er nu en meget lettere proces.

Alle ture bliver logget og er tilgængeligt via vores online oversigt, ligesom man med TrackMes flådestyring kan se alle tilknyttede bilers aktuelle placering.

Derudover har kørebogen lettet indberetningen til SKAT. De kan nu dokumentere, at virksomhedens biler ikke bliver brugt til privat formål.

Sådan løste vi opgaven

Løsningen for kommunen blev at installere TrackMe-trackere i alle hjemmeplejens biler samt en standardløsning til flådestyring og elektronisk kørebog. Dette gav den kommunale hjemmepleje det fulde overblik over alle bilernes præcise placering 24 timer i døgnet samt oversigt over alle kørte ture, pauser og varighed af plejernes besøg.

Fordele ved denne løsning:

  • Ved at kende alle bilernes aktuelle placering, kan ture og besøg koordineres bedre. Det gør det også muligt at finde og kontakte den nærmeste kollega, hvis en plejepersonalet har akut behov for hjælp.
  • Du (eller regnskabsafdelingen) sparer tid på at lave sammentællinger af køreregnskab og administrere kørebøgerne
  • Der er mindre “spild-kørsel”, fordi der er meget bedre kontrol med, hvor firmaets biler er og har været
  • Mulighed for på sigt at optimere kørslen – og dermed spare penge på både kørselstid og brændstofforbrug
  • Du kan ajourføre din GPS kørebog, når du har tid – alle adresser og kilometerafstande ligger allerede klar til dig

UDFYLD FORMULAREN

Så ringer vi dig op

Se alle vores

GPS-trackere


Flytbar tracker
(batteri-monteret)

TrackMe TM12 Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Flytbar tracker
(OBD-stik)

TrackMe TM14 Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring

Fastmonteret
tracker

TrackMe TM16 er en fastmonteret GPS-tracker, der tilsluttes bilens ledningsnet.

Forsikringsgodkendt
tracker

TrackMe TM21 fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris.


Fuldt overblik med

flådestyring

Flådestyring der giver overblik, spar tid og penge og gør det nemt for dig og dine medarbejdere allerede fra første dag.

Forsikringsgodkendt

GPS-tracker

Stiller forsikringsselskabet krav om en GPS-tracker i bilen? Eller ønsker du at sikre din bil mod tyveri? Så har TrackMe Danmarks billigste forsikringsgodkendte totalløsning.