Skip to main content

GPS Tracker til bil

Er du på udkig efter en GPS tracker til bilen? Hos TrackMe finder du Danmarks bedste pris på forsikringsgodkendt GPS sporing- og overvågning.

Se udvalget i vores online butik, eller ring på 70 701 710 for et tilbud, der matcher dine eller forsikringsselskabets krav.

GPS tracker til bil – skræddersyet til dine behov

Har du brug for flådestyring eller overvågning af bilen?

Vælger du en GPS tracker eller sporingsenhed fra TrackMe, får du dækket alle dine behov – uanset om det er GPS tracking eller GPS overvågning via satellit, du har brug for. Stiller dit forsikringsselskab krav om montering af sporingsenhed i din bil, leverer og monterer vi vores egen specialudviklede GPS tracker – forsikringsgodkendt og med dokumentation.

Vi sammensætter løsninger til såvel private som erhverv og offentlige virksomheder – alle med behov for effektive løsninger inden for avanceret online GPS sporing. Vi udvikler selv vores system, så det altid er 100 % tilpasset til dine behov – og ikke mindst det evigt dynamiske marked inden for GPS sporing af biler. Hos TrackMe har vi altid fingeren på pulsen.

Som kunde hos os er du derfor altid sikret en tidssvarende løsning, der er tilpasset lige netop dine krav. Har du brug for professionel rådgivning, står vi selvfølgelig også klar til at servicere dig. Med næsten 20 års erfaring i branchen kan vi løse alle tænkelige behov – også dine.

Spar penge med GPS tracking til firmabilerne

Har du virksomhed, vil en GPS løsning kunne spare dig for mange ressourcer og forhindre misbrug af dine biler, fordi du altid ved, hvor de befinder sig. Det sikrer dig følgende fordele:

 • Mindre kørsel og mindre slitage
 • Lavere forbrug af brændstof
 • Mindre tidsforbrug

Du kan med andre ord spare penge ved at installere GPS trackere i bilerne i din virksomhed. Vælger du samtidig at benytte dig af TrackMe’s elektroniske kørebog, får du yderligere fordele – blandt andet:

 • Automatisk opgjort kørte distancer
 • Overblik over køreture
 • Nem markering af, om dine ture er private eller firmarelaterede
 • Automatisk registrering af kørsel

Der er med andre ord både økonomiske, praktiske og logistiske fordele ved GPS til bilerne i din virksomhed.

GPS overvågning af firmabiler regler

GPS sporing til bil kan især være en fordel for virksomheder i transport- og håndværkerbrancherne, hvor bilflåderne typisk er store – og overblikket derfor er mindre. Her kan GPS tracking for eksempel bruges til flådestyring af bilerne i virksomheden.

Ifølge persondataloven er der dog en række regler og reglementer for GPS overvågning af firmabiler – regler, som skal sikre, at dine ansattes oplysninger ikke bliver misbrugt.

 • Som arbejdsgiver skal du kende og overholde reglerne for behandling af oplysninger
 • Du skal kunne formidle information om reglerne til dine ansatte, hvis de ønsker det
 • Der skal være en klart formål med sporingen – for eksempel at du ønsker overblik over ture eller ønsker at minimere omkostninger til brændstof
 • Behandling af oplysningerne skal have relation til formålet med GPS sporingen
 • Oplysningerne skal være korrekte
 • Du skal slette eller anonymisere personoplysninger, der ikke længere er relevante
 • Du skal beskytte oplysningerne mod uautoriseret eller ulovlig behandling

Vil du vide mere om GPS overvågning af firmabiler og regler, kan du kontakte TrackMe på 70 701 710. Vi har beskæftiget os med GPS tracking siden 2002, og gennem vores mange år i branchen har vi sammensat løsninger inden for sporing, overvågning, flådestyring og kørselsregnskab til et utal af både private og erhvervsdrivende kunder.

Vi har leveret til alt fra håndværkerfirmaer og vagtselskaber til kommuner og taxi- og transportselskaber.

Se et udsnit af vores referencer her. Skal du være vores næste tilfredse kunde? Ring til os på 70 701 710, og lad os skræddersy en løsning, der matcher lige netop dine behov.

TrackMe på farten

GPS sporing er til gavn for både private og virksomheder. Som privat bilejer med behov for en forsikringsgodkendt GPS tracker er du for eksempel sikret følgende, når du handler hos TrackMe:

 • Montering af autoriseret montør
 • Tilslutning til Rigspolitiets godkendte alarmcentraler med 24 timers overvågning
 • Oprettelse af abonnement i både ind- og udland
 • Adgang med sikret login på TrackMe’s server for fuldt overblik

Sporing via GPS kan især være en fordel, hvis dit køretøj skulle blive stjålet. I så fald vil du altid kunne spore og lokalisere dit køretøj via GPS sporingsenheden. Stiller dit forsikringsselskab krav om satellitovervågning for at kunne forsikre dig, kan du altså roligt vælge en af vores løsninger. TrackMe’s løsninger er nemlig godkendt af samtlige forsikringsselskaber i Danmark.

Læs mere om vores forsikrings-abonnement her.

Levering og montering af GPS tracker til bilen

Bestiller du din GPS tracker hos TrackMe, får du tilbudt Danmarks billigste abonnement – og levering og montering, der hvor du ønsker det. Vi er specialister i montering af GPS trackere og forsikringsgodkendt GPS overvågning – på alt fra almindelige privatbiler og firmabiler til elbiler og motorcykler. Det betyder, at vi selvfølgelig også kan montere en løsning, der passer til lige netop dine behov.

Ønsker du montering af GPS tracker til bil, er du altid velkommen til at kontakte TrackMe. Vi leverer og monterer GPS overvågning til biler i hele Danmark – dog kun på brofaste øer. Dermed får du mulighed for en professionel montering af GPS tracker til bilen – uanset hvor I landet, du ønsker det.

Danmarks bedste pris på GPS til bil – kontakt os for et tilbud

Se udvalget af produkter og tilbehør her på siden, hvis du er på udkig efter GPS til bilen eller andet udstyr til GPS sporing. Vi har Danmarks bedste pris på GPS trackere til bilen.

Vil du have et uforpligtende tilbud på en GPS tracker, forsikringsgodkendt GPS sporing eller flådestyring? Kontakt TrackMe på tlf. 70 701 710 mellem kl. 08.30 og 16.00 eller ved at skrive til info@trackme.dk på alle døgnets tider. Vi sidder klar til at rådgive dig og løse dine behov for GPS tracking.

UDFYLD FORMULAREN

Så ringer vi dig op

Få overblik over

vores løsninger


Flytbar tracker
(batteri-monteret)

TrackMe TM12. Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Flytbar tracker
(OBD-stik)

TrackMe TM14. Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Fastmonteret
tracker

TrackMe TM16. Fastmonteret GPS-tracker, der tilsluttes bilens ledningsnet.

Forsikringsgodkendt
tracker

TrackMe TM21. Fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris.


Fuldt overblik med

flådestyring

Flådestyring der giver overblik, spar tid og penge og gør det nemt for dig og dine medarbejdere allerede fra første dag.

Forsikringsgodkendt

GPS-tracker

Stiller forsikringsselskabet krav om en GPS-tracker i bilen? Eller ønsker du at sikre din bil mod tyveri? Så har TrackMe Danmarks billigste forsikringsgodkendte totalløsning.