Skip to main content

Bedste GPS tracker

Hos TrackMe kan du få vores bedste GPS tracker til Danmarks bedste pris. Vi har mere end 17 års erfaring, og vores sporingssystemer er danskudviklet med mulighed for personaliserede løsninger til både private forbrugere, erhverv og offentlige virksomheder.

Uanset om du skal bruge GPS tracking og sporing til din bil, motorcykel, privat inventar eller andre værdifulde genstande, kan du hos TrackMe finde den bedste GPS tracker til formålet.

Fordi vi selv har udviklet vores sporingssystemer, er det muligt for os at skræddersy den helt rigtige GPS løsning til dit behov.

Find markedets bedste GPS tracker til bilen hos os

Skal du bruge en forsikringsgodkendt GPS tracker til din bil, er du landet hos den helt rigtige virksomhed. Vi er konkurrencedygtige på alle vores priser, og vores forsikrings-abonnement har Danmarks billigste totalløsning på GPS tracking til både firmabiler og private køretøjer.

Vores forsikringspakke består af:

 • Vi sørger for at GPS enheden bliver monteret i din bil af et af vores mange kørende TrackMe montører rundt om i landet. Du vil inden for 24 timer efter du har afgivet din ordre (gælder ikke weekend og helligdage) blive kontaktet af vores montør for at aftale tidspunkt for montering.
 • GPS tracking enhed til din bil
 • Montering, test og dokumentation
 • Oprettelse af 24-timers tilslutning til alarmcentralen (godkendt af rigspolitiet)
 • Oprettelse af mobilabonnement til ind- og udland
 • Sikkert login til vores web-app*, hvor du altid kan se din bil
 • Et abonnement, der opfylder alle Forsikring og Pensions krav til forsikringstrackere
 • Første års abonnement

Som ny kunde koster alt dette kr. 3.196,00 eks. moms.

Herefter er din eneste udgift den årlige abonnementspris på kr. 759,- eks. moms – hvilket betyder, at din bil kan spores døgnet rundt for kun kr. 2,08 pr. dag.

Hos TrackMe er alt inkluderet i prisen, så du slipper for økonomiske overraskelser. Med andre ord: ingen skjulte gebyrer eller efterregninger uanset hvilket produkt, du vælger.

*Vores web-app er ikke en app, du kan hente ned på din telefon fra AppStore eller Google Play – men en sikkert server-login, du kan tilgå fra en hvilken som helst browser. Det betyder, at du altid kan tjekke din kørebog, har tjek på din flådestyring eller kan finde din bil, uanset hvilken telefon eller computer, du bruger.

Vores GPS løsninger

Vi mener selv, vi leverer Danmarks bedste GPS sporing til bilen, fordi du som kunde både kan vælge mellem tre populære produktpakker, der dækker de fleste behov. Derudover kan vi tilpasse og tilføje funktioner i vores sporingssystemer, så de passer bedre til vores kunders behov.

I vores produktpakker kan du vælge imellem:

 • Forsikring: Denne forsikringsgodkendte totalløsning til GPS sporing af biler er markedets billigste.
 • Kørebog: Registrerer både privat- og erhverskørsel med en fastmonterede sporingsenhed TrackMes elektroniske kørebog er en af de få, der lever op til alle juridiske krav hos SKAT, og gør der derfor let at holde styr på både forbrug og indberetninger.
 • Flådestyring: Hold styr på alt fra en enkelt bil til en hel vognpark med TrackMes flådestyringsværktøj. I realtid kan du holde øje med alle bilers placering, hastighed, om de er i bevægelse eller holder stille m.m. – og al historik bliver naturligvis gemt.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål og kan hjælpe dig med at finde den bedste GPS tracker til dit behov.

Ring til os på: 70 701 710

Send os en mail: info@trackme.dk

UDFYLD FORMULAREN

Så ringer vi dig op

Få overblik over

vores løsninger


Flytbar tracker
(batteri-monteret)

TrackMe TM12. Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Flytbar tracker
(OBD-stik)

TrackMe TM14. Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Fastmonteret
tracker

TrackMe TM16. Fastmonteret GPS-tracker, der tilsluttes bilens ledningsnet.

Forsikringsgodkendt
tracker

TrackMe TM21. Fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris.


Fuldt overblik med

flådestyring

Flådestyring der giver overblik, spar tid og penge og gør det nemt for dig og dine medarbejdere allerede fra første dag.

Forsikringsgodkendt

GPS-tracker

Stiller forsikringsselskabet krav om en GPS-tracker i bilen? Eller ønsker du at sikre din bil mod tyveri? Så har TrackMe Danmarks billigste forsikringsgodkendte totalløsning.