Elektronisk Kørebog

Kørebog med kørselsregnskab – godkendt af SKAT

I henhold til SKATs juridiske vejledning 2015-1, afsnit C.A.4.3.3.3.3.3 er der nogle krav til kørebog som skal være opfyldt.

Hvis en skatteyder ønsker, at et kørselsregnskab skal danne grundlag ved opgørelsen af fradrag i forbindelse med skatteansættelsen, skal der dagligt være ført kontrol som indeholder en række specifikke detaljer.

TrackMes godkendte kørebog er en af de eneste elektroniske kørebøger som overholder samtlige af SKAT´s juridiske krav til specifikke detaljer, for at en digital kørebog kan godkendes i sin helhed. Med en godkendt elektronisk kørebog fra os sætter du krav til kørselsregnskabet og der forekommer ingen tvivl i fremtiden.

Brug TrackMe’s elektroniske kørebog til effektivisering

Med en TrackMe TM14, TM16 eller TM21 GPS installeret i din eller firmaets biler, har du en fuldautomatisk elektronisk kørebog med GPS godkendt af SKAT.

En TrackMe GPS tracker holder øje med hvilke adresser du har været på, og hvor mange kilometer du har kørt. Den lever op til alle krav til et kørselsregnskab.

Få mere information om –> GPS flådestyring.

Det eneste du herefter skal fortage dig er, at klikke symbolet parcelhus for privat tur eller fabriksbygningen for Erhvervs tur. Derudover skal du angive formålet med turen. GPS produktet klarer resten.

TrackMe gør det nemt for at holde regnskab med hvor meget din og regnskab.

Du tjener hurtigt udgiften kan hurtigt tjene sig hjem. En elektronisk kørebog giver besparelser på mange fronter. Kontakt os gerne for pris

  • Du eller dine medarbejdere skal ikke bruge tid på at føre jeres kørselsbog og finde kilometer afstande.
  • Du (eller regnskabsafdelingen) sparer tid på at lave sammentællinger af køreregnskab og administrere kørebøgerne.
  • Der er mindre “spild-kørsel” fordi der er meget bedre kontrol over hvor firmaets biler er og har været. På sigt kan man måske endda bruge det bedre overblik til at optimere kørslen og dermed spare penge på både kørselstid og brændstofforbrug.
  • Du kan ajourfører din GPS kørebog når du har tid, alle adresser og kilometerafstande ligger allerede klar til dig.

automatisk kørebog

Køre- / pausebog som dokumentation overfor dine kunder

Samtidig med at kørebogen med GPS næsten uundgåeligt betyder besparelser på den daglige drift, kan den også bruges som dokumentation overfor dine kunder. Det kan f.eks. være håndværksvirksomheden som ønsker at dokumentere overfor kunden at en firmabil har befundet sig på kundens adresse i et givent tidsrum. På den måde undgår du tvivl (og diskussioner) om hvor lang tid der er brugt hos kunden og gør dit kilometerregnskab gennemsigtigt. Med en kørebog til firmabil får du ingen gnidninger på arbejdspladsen.

Fakturerer virksomheden kørselstid sammen med den tid der reelt er arbejdet hos kunden har du også en automatisk kørebog med dokumentation for selve kørslen. TrackMe har en special-tilpasset kørselsrapport til dette formål, som er lige til at udskrive og vedlægge fakturaen ved udført arbejde.

Kørebogen kan spare dig og dine medarbejdere for meget besvær

Ud over det arbejde der ligger i at udfylde en GPS kørselsbog efter hver tur, ligger der i den traditionelle kørebog en evig fælde. For hvem har ikke prøvet at glemme at føre en tur ind. Så skal man enten på nettet for at finde ud af hvor lang den kørte distance var, eller også skal man være “kreativ”. Måske opdages det slet ikke at en tur er blevet glemt, eller måske opdages det for sent til at man kan rekonstruere den ordentligt.

Det betyder selvfølgelig både unøjagtigheder og frustrationer, for dem der udfylder kørebøgerne, og ikke mindst for dem der senere skal behandle dem.

De håndskrevne kørebøger lider samtidig under kragetæer-syndromet og er i evig risiko for kaffe- og colapletter. Ryger en bog ud af lommen i bildøren uden at det bliver opdaget, står man helt uden dokumentation for en længere periodes kørsel. Alt dette besvær slipper du for med en elektronisk kørebog.

Nemt system til opdeling af privat- og erhvervskørsel

For de mange selvstændige og andre der bruger bilen til både privat og erhverskørsel har TrackMe udviklet en nem kørebog og et system til markering af hvad der er hvad, som vil fremgå af dit kørselsregnskab.

Om du markerer kørslen en gang om dagen eller en gang om måneden er helt op til dig. Når en køretur er markeret så husker systemet det, og du får overblik over fordelingen for alle rapporter du genererer. Systemet kan bruges i alle typer af biler, firmabiler, taxa, gulpladebiler m.m.

TrackMe på farten

Med TrackMe på farten får du mulighed for at ajourføre din kørebog straks din køretur er slut. Her får du – så snart din køretur er slut og du har slukket for bilens tænding – en besked på din telefon som spørger om den netop kørte tur skal markeres som privat eller erhverv.

Hos TrackMe har vi ikke en løsning med en knap monteret i bilen, som man hele tiden skal huske at trykke på og glemmer man det, så noterer kørebogen det som knappen sidst stod på, dvs. kørebogen bliver udfyldt forkert og så skal du bruge tid på at rette den efterfølgende med ekstra tidsforbrug til følge. Den forældede løsning gik vi bort fra i 2015.

Meget bedre nøjagtighed og mindst lige så stor fleksibilitet

Egentlig er en GPS-baseret kørselsbog altid helt præcis. Både tidspunkter og adresser registreres langt mere nøjagtigt end det er praktisk muligt med en manuel løsning:

  • Du kan sløre præcis de felter du ikke ønsker at vise. det kan f.eks. være at du vil dokumentere hvor længe en bil har været på en given adresse, men ikke hvor den var før. Eller hvad den næste lokation var. Sløringssystemet kan også automatisk udviske adresserne på alle private ture. Det kan du bruge, når du skal dokumentere fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel i din kørselsbog til skat, men ikke ønsker at oplyse hvor du har kørt privat.
  • Du kan tilføje noter til hver tur, hvis det er relevant.
  • Udskriftsvenlige kørebogsrapporter kan genereres for en hvilken som helst periode, fra få minutter til flere måneder, og der er mange muligheder for dokumentation til forskellige formål.

Intet virker mere troværdig,t end en GPS baseret elektronisk kørebog som er baseret på GPS dokumentation. Hvad end det er overfor kunder eller overfor SKAT.

Se vores udvalg af –> GPS og andre produkter.

Hos TrackMe kan du købe på flere måder


0 varer
0,-

Gå til kurven


Ring
til os

70 701 710


Skriv
til os

Klik for kontakt

Skriv til os LUK

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.