Skip to main content

GPS sporing af bil

Søger du totalløsninger indenfor GPS sporing- og tracking af din bil? Hos TrackMe får du tilbudt et forsikringsgodkendt system til GPS sporing- og overvågning, som samtidig er specialudviklet til danske forbrugere.

Udforsk vores online butik, eller kontakt os på tlf. 70 701 710 for et skræddersyet tilbud.

Sporingschip – forsikringsgodkendt GPS sporing af bilen

Kræver dit forsikringsselskab, at du har en sporingschip i dit køretøj for at tilbyde dig kaskoforsikring?

Med TrackMe’s løsning er du sikret en forsikringsgodkendt GPS sporing af bilen, der overholder alle krav. Vi sørger for at oprette trackeren hos alarmcentralen, ligesom vi udarbejder en installationserklæring som dokumentation til forsikringsselskabet. Som kunde får du desuden adgang til et personligt og sikret login på TrackMe’s server.

Har du behov for et værktøj til effektivisering af dit kørselsregnskab, kan du samtidig kombinere din GPS tracker og sporing med vores fuldautomatiske elektroniske kørebog. Som kunde hos TrackMe får du samlet alle dine behov for forsikringsgodkendt GPS sporing- og overvågning ét og samme sted.

Sådan fungerer GPS sporing – sporingschip til biler og andre ejendele

Med en GPS sporingschip er det altid muligt at lokalisere din bil – eller et hvilket som helst andet køretøj med en tracker fra TrackMe installeret.

En af TrackMe’s autoriserede montører installerer en forsikringsgodkendt tracker, som beregner bilens position via GPS. Positionen sendes så til TrackMe’s servere og alarmcentralen, og det vil nu være muligt at få forsikringsgodkendt dit køretøj, ligesom du automatisk vil modtage en alarm ved indbrud i bilen.

TrackMe’s løsninger kan bruges til alle køretøjer og ejendele. Dermed kan vi tilbyde dig en sporingschip til cykler, biler, scootere, campingvogne, lifte, entreprenørmaskiner eller hvilken som helst ejendel for den sags skyld.

Danmarks billigste løsning – få et skræddersyet tilbud på en sporingsenhed

Vælger du TrackMe’s løsning, er du sikret følgende fordele:

  • Autoriseret montering i hele landet – dog ikke på ikke-brofaste øer
  • Danmarks bedste pris på GPS tracker samt montering, test, dokumentation og 1 års abonnement – 3.196 kr. eksklusive moms
  • Forsikringsgodkendt GPS sporing af bil
  • Oprettelse af abonnement
  • Sporingschip til biler og cykler
  • Fuldt overblik via TrackMe’s egen server

Vil du høre mere om fordelene ved TrackMe’s løsning til GPS sporing af bilen, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en sporingsenhed? Kontakt os på tlf. 70 701 710 mellem kl. 08.30 og 16.00, eller skriv til info@trackme.dk.

UDFYLD FORMULAREN

Så ringer vi dig op

Få overblik over

vores løsninger


Flytbar tracker
(batteri-monteret)

TrackMe TM12. Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Flytbar tracker
(OBD-stik)

TrackMe TM14. Kompatibel med elektronisk kørebog og/eller flådestyring.

Fastmonteret
tracker

TrackMe TM16. Fastmonteret GPS-tracker, der tilsluttes bilens ledningsnet.

Forsikringsgodkendt
tracker

TrackMe TM21. Fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris.


Fuldt overblik med

flådestyring

Flådestyring der giver overblik, spar tid og penge og gør det nemt for dig og dine medarbejdere allerede fra første dag.

Forsikringsgodkendt

GPS-tracker

Stiller forsikringsselskabet krav om en GPS-tracker i bilen? Eller ønsker du at sikre din bil mod tyveri? Så har TrackMe Danmarks billigste forsikringsgodkendte totalløsning.