Skip to main content

Dokumenter dit CO2 forbrug

på dine firmabiler

Fra 1. januar 2023 er der kommet nye klimakrav som indebærer at virksomheder inden for byggeri og transport skal kunne dokumentere deres CO2 forbrug på deres biler. I en tid hvor ”den grønne omstilling” for alvor vinder frem, og hvor nødvendig dokumentation kræves, er det vigtigt at være på forkant. De nye regler og målet om at mindske CO2 udledning kommer til at få stor betydning for flere brancher.

Hos TrackMe kan vi hjælpe dig med at hente data så du kan leve op til de nye klimakrav.  Med vores system kan du nemt og hurtigt hente CO2 rapporter på dine køretøjer. Oplysningerne omkring dit køretøj hentes automatisk i Motorregisteret, det eneste du skal gøre er at indtaste dit registreringsnummer i TrackMe’s system. Herefter vil alle relevante udregninger samles i en CO2 rapport som du nemt kan downloade.

Den færdige udarbejdede CO2-rapport viser helt konkret CO2-aftrykket på dine biler. Du kan hente rapporter for en bestemt byggesag eller en given periode. Rapporten kan ligeledes laves for en enkelt bil eller hele din flåde af biler. I kan som virksomhed hurtig og enkelt hente de rapporter i måtte have behov for, for at indgå i et byggeprojekt hvor der stilles krav om dokumentation af CO2 forbrug.

I fremtiden vil der være et øget fokus på klimaaftryk og dokumentation på CO2 forbrug. Derfor er det vigtigt at være fremme i udviklingen og være forberedt når den nødvendige dokumentation skal fremvises. Virksomheder der let og hurtigt kan levere den krævede dokumentation, vil være et skridt foran konkurrenterne, når der skal afgives tilbud på fremtidige projekter.

Med TrackMe’s system kan du nemt og hurtigt dokumentere dit CO2 forbrug og leve op til klimakravene.