Billig GPS tracker hos TrackMe – din forsikringsgodkendte GPS løsning

Leder du efter efter en billig GPS tracker til bil eller andre private ejendele? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos TrackMe har vi mere end 17 års erfaring i udvikling af GPS tracking for både privatkunder, erhvervslivet og offentlige institutioner, og vores produkter er både forsikringsgodkendte og kan skræddersys til netop dit behov. 

Vi hjælper dig med sporing og (live-)overvågning af dine ejendele. Vi ser ofte, at folk vælger at GPS tracke:

 • Biler
 • Firmabiler
 • Cykler
 • Både
 • Trailere
 • Knallerter/scootere
 • Motorcykler
 • Værktøj
 • Landbrugs- og entreprenørmaskiner
 • Containere

Har du brug for at tracke noget, der ikke står her på listen, så kontakt os på telefon 70 701 710 eller send os en mail med din forespørgsel på info@trackme.dk – så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde ud af, hvad der kan lade sig gøre. 

Du får et godt overblik over vores produktpakker i webshoppen, og ved du allerede, hvad du skal bruge, kan du købe det på tre forskellige måder: 

 1. Ring og bestil din ordre på 70 701 710. Telefonen er åben alle hverdage mellem 08.30 og 16.00.
 2. Send en mail med din bestilling på info@trackme.dk – det kan du gøre døgnet rundt.
 3. Vores webshop holder aldrig lukket, og her kan du i ro og mag finde den løsning, der passer bedst til dig.

Markedets bedste tilbud på GPS til bil

Nogle leasing- og forsikringsselskaber har det som forsikringskrav, at der er installeret GPS tracker i din bil, før du kan opnå dækning i tilfælde af tyveri, skader eller lignende. 

Det behøver dog ikke at ruinere budgettet at sætte sporing på din bil. Vores forsikrings-abonnement er den billigste totalløsning på markedet. 

Du får: 

 • GPS tracking enhed
 • Montering
 • Test
 • Dokumentation
 • Første års abonnement

Din pris → 3.196,00 eks. moms.

Herefter er din udgift det årlige abonnement på kr. 759,- eks. moms – hvilket svarer til kr. 2,08 pr. dag

Vores GPS trackere

TrackMe har markedets billigste GPS tracker til biler, og vores sporingssystemer er forsikringsgodkendte til private biler, firmabiler og flådekørsel. 

Vi har tre typer af GPS trackere til biler, som giver dig forskellige muligheder for at spore din enhed: 

 • Forsikring: Denne totalløsning opfylder alle de krav, forsikringsselskaberne stiller, og er den billigste løsning for dig, der skal bruge en sporingsenhed i din bil for at opnå forsikringsdækning. 
 • Kørebog: En fastmonteret sporingsenhed, der automatisk registrerer dine ture og gør det muligt at dokumentere og holde overblik over både privat- og erhvervskørsel. TrackMes elektroniske kørebog er en af de få på markedet, som overholde samtlige af de juridiske krav hos SKAT. En elektronisk kørebog sparer dig for en masse tid og sikrer, at dine indberetninger sidder lige i skabet. 
 • Flådestyring: Med vores flådestyringsværktøj er det muligt at holde øje med flere biler i realtid – hvor de er, om de kører eller holder stille, fartmåling, indsamling af historik m.m. Det er et populært redskab for lige fra taxaselskaber til håndværkere, hjemmepleje og pengetransport. 

TrackMe er en danskudviklet system, og derfor har vi også mulighed for at skræddersy vores GPS trackers på ganske kort tid, så de passer passer bedre til den enkeltes behov. Kontakt os på telefon 70 701 710 eller mail info@trackme.dk og hør mere.

Vores abonnementer og priser

Vores abonnementsystem er delt op i to forskellige typer: standard og forsikring – og uanset hvilken løsning, der passer dig bedst, er du sikker på at få den billigste GPS til bil, motorcykel og andre køretøjer i Danmark. 

Alle trackere er forsynet med et sim-kort og et mobilabonnement, så GPS’en er klar til brug ved modtagelse.

For at kunne benytte vores GPS tracker til biler, forudsætter det et abonnement hos os for at kunne tilgå sporingspanelet. Det betyder, at at du kun skal købe en GPS tracker én gang, og så har du derefter en lav årlig ydelse. 

Vores priser er: 

Standard-abonnement: Kr. 599,- eks. moms pr. år – hvilket svarer til kr. 1,64 pr. dag

Forsikrings-abonnement: Kr. 759,- eks. moms pr. år – hvilket svarer til kr. 2,08 pr. dag

Det er vist det, man kalder et godt tilbud – året rundt. 

Sådan kontakter du os

TrackMe er din garant for billige og pålidelige GPS-systemer til både privatkunder og virksomheder. 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, leder efter specialdesignede løsninger eller bare gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Telefon: 70 701 710

Mail: info@trackme.dk

Hos TrackMe kan du købe på flere måder


0 varer
0,-

Gå til kurven


Ring
til os

70 701 710


Skriv
til os

Klik for kontakt

Skriv til os LUK

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.