FORSIKRINGSGODKENDT TRACKER

kr.2.995,00 + moms

DKK 2.995,00 + moms.

Fastmonteret totalløsning til Danmarks billigste pris. Trackeren er forsikringsgodkendt til bil, autocamper, motorcykel, båd og maskiner. Det skal du vide:

  • 24-timers tilslutning til alarmcentral (godkendt af rigspolitiet).
  • SIM-kort med dækning i hele EU
  • Adgang til at se og overvåge din bil døgnet rundt.
  • Forbindes til elektronisk kørebog
  • Monteres diskret i alle typer biler og køretøjer med egen strømforsyning (12V).
  • Bruges til både privat-, firma- og erhvervskørsel.
  • Dokumentere pauser, hastighed og lokation.
  • Bruges til indberetning af kørselsfradrag.
Kategori:

Beskrivelse

DERFOR ER VORES FORSIKRINGSGODKENDTE GPS-TRACKER DEN BEDSTE LØSNING FOR DIG

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge vores forsikringsgodkendte tracker. Helt kort er vores forsikringsgodkendte GPS-tracker både Danmarks billigste og bedste totalløsning. Læs flere af vores gode grunde til hvorfor vi tilbyder det bedste produkt på markedet:

VORES GARANTI

Vi har Danmarks bedste pris på totalløsninger af GPS-overvågning og forsikringsgodkendt sporing. I vores abonnementer er alt inkluderet – ingen ekstra ydelser eller overraskelser.

Det første års plus abonnement medfølger ved køb af denne tracker og er inkluderet i prisen.

DANMARKS BILLIGSTE FORSIKRINGSGODKENDTE GPS-TRACKER

TrackMe TM21 er en fastmonteret GPS-tracker godkendt af alle danske forsikringsselskaber. Trackeren lever op til alle gældende krav på området og er registreret hos Forsikring & Pension. Trackeren er godkendt til både bil, autocamper, motorcykel, båd og maskiner.

Du har med denne GPS-tracker mulighed for at overvåge din bil døgnet rundt på TrackMes online sporingspanel, der kan tilgås via computer og mobil. Du får adgang til langt de fleste af de funktioner vores andre trackere har – de gældende regler fra forsikringsselskaberne forhindrer dog, at TrackMe kan stille alle programmerings- og alarmfunktioner til rådighed.

DANMARKS BEDSTE TOTALLØSNING

Vi gør det nemt og bekvemt for dig. Når vi har modtaget din ordre, er der ikke mere, du skal foretage dig. TrackMes montører kontakter dig inden for 24 timer og aftaler tid og sted for montering af trackeren i din bil. Vi kommer både hjem til dig privat eller på din arbejdsplads og installerer. Forvent, at det tager omkring en time at få trackeren installeret.