Elektronisk kørebog

kr.1.995,00 + moms

Fra DKK 1995,00 + moms

HOLD STYR PÅ KØRETURENE MED EN ELEKTRONISK KØREBOG GODKENDT AF SKAT

TrackMes elektroniske kørebog registrerer automatisk din kørsel, når du kører fra A til B. Du mister derfor aldrig overblikket over dine ture eller misser en skatteindberetning.

Du behøver blot at angive, om turen er privat eller i forbindelse med erhverv – så klarer vores elektroniske kørebog resten og sparer dig for besværlig administrationstid.

MED VORES ELEKTRONISKE KØREBOG, DER ER GODKENDT AF SKAT, KAN DU:

  • Spare tid på at føre kørselsbog og finde
  • Spare tid på at lave sammentællinger af køreregnskab og administrere kørebøgerne.
  • Mindske “spild-kørsel”, fordi der er meget bedre kontrol med, hvor firmaets biler er og har været.
  • På sigt at optimere kørslen – og dermed spare penge på både kørselstid og brændstofforbrug.
  • Ajourføre din elektroniske kørebog, når du har tid – alle adresser og kilometerafstande ligger allerede klar til
  • Sløre de felter, du ikke ønsker at vise – hvis du eksempelvis vil dokumentere, hvor længe en bil har været på en given adresse, men ikke hvor bilen var før eller
  • Med sløringssystemet også automatisk udviske adresserne på alle private Det kan du bruge, når du skal dokumentere fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel i din indberetning til SKAT, men ikke ønsker at oplyse, hvor du har kørt privat.
  • Tilføje noter til hver tur, hvis det er
  • Generere udskriftsvenlige kørebogsrapporter for en hvilken som helst periode – fra få minutter til flere måneder.
Kategori:

Beskrivelse

GODKENDT AF SKAT

TrackMes godkendte kørebog er en af de eneste elektroniske kørebøger, som overholder samtlige af SKATs juridiske krav til specifikke detaljer for, at en digitalkørebog kan godkendes i sin helhed. Kørebogen kan give en ekstra tilføjelse af troværdighed og økonomisk sikkerhed for både virksomheder og selvstændige, som regelmæssigt anvender bil i erhvervsmæssig sammenhæng.

Med en elektronisk kørebog fra os er du sikker på, at du kan opfylde alle krav til kørselsregnskabet, så der ikke forekommer tvivl i fremtiden. En præcis og retvisende registrering af din kørsel, er afgørende for korrekt skatterapportering samt optimering af kørselsregnskabet. Vil du have styr på kørselsregnskabet til SKAT, er TrackMes elektroniske kørebog det mest sikre og effektive valg for dig.

ADMINISTRATION MED ELEKTRONISK KØREBOG – I OVERENSSTEMMELSE MED SKAT

Vores GPS-trackere holder øje med, hvilke adresser du har været på, og hvor mange kilometer du har kørt. Det eneste, du skal foretage dig, er at angive formålet med turen, når turen er færdig. Resten klarer den automatiske kørebog.

GPS-teknologi gør, at TrackMes digitale kørebog er præcis helt ned til ganske få meter. Både tidspunkter og adresser registreres langt mere nøjagtigt end en manuel optælling. På den måde sikrer du også, at dine skatteindberetninger er så præcise som muligt, så der ikke bliver glemt nogle kilometer.

SÅDAN FUNGERER VORES KØREBOG, DER ER GODKENDTE AF SKAT

Med TrackMe får du mulighed for at ajourføre din kørebog, så snart din køretur er slut. Vores kørselsregnskab foregår via en web-app, som minder dig om at logge kørslen.

For de mange selvstændige og andre, der bruger bilen til både privat og erhvervskørsel, har TrackMe udviklet en nem kørebog og et system til markering af kørsel, hvor der kan skelnes mellem turene.

Når du slukker for bilens tænding, får du en besked på din telefon, som spørger, om den netop kørte tur skal markeres som privat eller erhverv.

Kørebogen er ideel til erhvervsrelateret kørsel, da den gør det nemt og overskueligt at tracke sin kørsel. Alt dette sker i overensstemmelse med SKAT, så man ikke risikerer at lave fejl i sine skatteindberetninger.

Systemet kan bruges i alle typer af biler – også firmabiler, taxaflåder, gulpladebiler m.m.

EFFEKTIV KUNDEDOKUMENTATION

En elektronisk kørebog kan også bruges som dokumentation overfor kunder.

Det kan eksempelvis være en håndværksvirksomhed, som ønsker at dokumentere over for kunden, at en firmabil har befundet sig på kundens adresse i et givent tidsrum eller ankom som aftalt.

På den måde undgår du tvivl (og diskussioner) om, hvor lang tid der er brugt hos kunden, ligesom du gør dit kilometerregnskab gennemsigtigt.

Virksomheder, der fakturerer kørselstid sammen med den tid, der reelt er arbejdet hos kunden, har i kørebogen automatisk dokumentation for selve kørslen. TrackMe har en specialtilpasset kørselsrapport til dette formål, som er lige til at udskrive og vedlægge fakturaen ved udført arbejde.

VIL DU VIDE MERE?

TrackMe har udviklet løsninger inden for GPS-sporing og -overvågning siden 2002, og du er derfor altid sikret en pålidelig og gennemtestet løsning, når du vælger et af vores produkter.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon – så finder vi sammen ud af dine muligheder.