Bedste GPS tracker 

Hos TrackMe kan du få vores bedste GPS tracker til Danmarks bedste pris. Vi har mere end 17 års erfaring, og vores sporingssystemer er danskudviklet med mulighed for personaliserede løsninger til både private forbrugere, erhverv og offentlige virksomheder.

Uanset om du skal bruge GPS tracking til din bil, motorcykel, privat inventar eller andre værdifulde genstande, kan du hos TrackMe finde den bedste GPS tracker til formålet. 

Fordi vi selv har udviklet vores sporingssystemer, er det muligt for os at skræddersy den helt rigtige GPS løsning til dit behov. 

Skal vi hjælpe dig med at udvikle den bedste GPS til bil, båd eller noget helt tredje? Så kontakt os på telefon 70 701 710 eller mail info@trackme.dk, så kan vi sammen finde det helt rigtige overvågning til dig. 

Find markedets bedste GPS tracker til bilen hos os

Skal du bruge en forsikringsgodkendt GPS tracker til din bil, er du landet hos den helt rigtige virksomhed. Vi er konkurrencedygtige på alle vores priser, og vores forsikrings-abonnement har Danmarks billigste totalløsning på GPS tracking til både firmabiler og private køretøjer.

Vores forsikringspakke består af: 

  • GPS tracking enhed til din bil
  • Montering, test og dokumentation
  • Oprettelse af 24-timers tilslutning til alarmcentralen (godkendt af rigspolitiet)
  • Oprettelse af mobilabonnement til ind- og udland
  • Sikkert login til vores web-app*, hvor du altid kan se din bil
  • Et abonnement, der opfylder alle Forsikring og Pensions krav til forsikringstrackere
  • Første års abonnement

Som ny kunde koster alt dette kr. 3.196,00 eks. moms. 

Herefter er din eneste udgift den årlige abonnementspris på kr. 759,- eks. moms – hvilket betyder, at din bil kan spores døgnet rundt for kun kr. 2,08 pr. dag. 

Hos TrackMe er alt inkluderet i prisen, så du slipper for økonomiske overraskelser. Med andre ord: ingen skjulte gebyrer eller efterregninger uanset hvilket produkt, du vælger.

*Vores web-app er ikke en app, du kan hente ned på din telefon fra AppStore eller Google Play – men en sikkert server-login, du kan tilgå fra en hvilken som helst browser. Det betyder, at du altid kan tjekke din kørebog, har tjek på din flådestyring eller kan finde din bil, uanset hvilken telefon eller computer, du bruger. 

Vores GPS løsninger

Vi mener selv, vi leverer Danmarks bedste GPS til bilen, fordi du som kunde både kan vælge mellem tre populære produktpakker, der dækker de fleste behov. Derudover kan vi tilpasse og tilføje funktioner i vores sporingssystemer, så de passer bedre til vores kunders behov. 

I vores produktpakker kan du vælge imellem: 

Forsikring: Denne forsikringsgodkendte totalløsning til GPS sporing af biler er markedets billigste. 

Kørebog: Registrerer både privat- og erhverskørsel med en fastmonterede sporingsenhed TrackMes elektroniske kørebog er en af de få, der lever op til alle juridiske krav hos SKAT, og gør der derfor let at holde styr på både forbrug og indberetninger. 

Flådestyring: Hold styr på alt fra en enkelt bil til en hel vognpark med TrackMes flådestyringsværktøj. I realtid kan du holde øje med alle bilers placering, hastighed, om de er i bevægelse eller holder stille m.m. – og al historik bliver naturligvis gemt. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål og kan hjælpe dig med at finde den bedste GPS tracker til dit behov. 

Ring til os på: 70 701 710

Send os en mail: info@trackme.dk

Hos TrackMe kan du købe på flere måder


0 varer
0,-

Gå til kurven


Ring
til os

70 701 710


Skriv
til os

Klik for kontakt

Skriv til os LUK

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.