GPS tracker til bil forsikringsgodkendt

Er du på udkig efter GPS tracker til bilen? Hos TrackMe finder du Danmarks bedste pris på forsikringsgodkendt GPS sporing- og overvågning.

Se udvalget i vores webshop, eller ring på 70 701 710 for et tilbud, der matcher dine eller forsikringsselskabets krav.

GPS tracker til bil – forsikringsgodkendt og skræddersyet til dine behov

GPS tracker til bil forsikringsgodkendt

Har du brug for flådestyring eller overvågning af bilen?

Vælger du en GPS tracker fra TrackMe får du dækket alle dine behov – uanset om det er GPS tracking eller GPS overvågning via satellit, du har brug for. Stiller dit forsikringsselskab krav om montering af sporingsenhed i din bil, leverer og monterer vi vores egen specialudviklede GPS tracker – forsikringsgodkendt med dokumentation.

Vi sammensætter løsninger til såvel private som erhverv og offentlige virksomheder – alle med behov for effektive løsninger indenfor avanceret online GPS sporing. Vi udvikler selv vores system, så det altid er 100 % tilpasset til dit produkt – og ikke mindst det evigt dynamiske marked. Hos TrackMe har vi altid fingeren på pulsen.

Som kunde hos os er du derfor altid sikret en tidssvarende løsning, der er tilpasset lige netop dine krav. Har du brug for professionel rådgivning, står vi selvfølgelig klar til at servicere dig. Med næsten 20 års erfaring i branchen kan vi løse alle tænkelige behov – også dine.

Få fordele med GPS tracking

GPS sporing er til gavn for både private og virksomheder. Som privat bilejer med behov for en forsikringsgodkendt GPS tracker er du sikret følgende, når du handler hos TrackMe:

 • Montering af autoriseret montør
 • Tilslutning til Rigspolitiets godkendte alarmcentraler med 24 timers overvågning
 • Oprettelse af abonnement i både ind- og udland
 • Adgang med sikret login på TrackMe’s server for fuldt overblik

Har du virksomhed, vil en GPS løsning kunne spare dig for mange ressourcer og forhindre misbrug af dine biler, fordi du altid ved, hvor de befinder sig. Det sikrer dig følgende fordele:

 • Mindre kørsel og mindre slitage
 • Lavere forbrug af brændstof
 • Mindre tidsforbrug

Vælger du samtidig at benytte dig af TrackMe’s kørebog får du yderligere fordele – blandt andet:

 • Automatisk opgjort kørte distancer
 • Overblik over køreture
 • Nem markering af, om dine ture er private eller firmarelaterede
 • Automatisk registrering af kørsel

 

Levering og montering af GPS tracker

Bestiller du din GPS tracker hos TrackMe, får du tilbudt Danmarks billigste totalløsning – og levering og montering, der hvor du ønsker det. Vi er specialister i montering af GPS trackere og forsikringsgodkendt GPS overvågning – på alt fra almindelige privatbiler og firmabiler til elbiler og motorcykler.

Danmarks bedste pris – kontakt os for et tilbud

Se udvalget af produkter og tilbehør her på siden, hvis du er ud på udkig efter udstyr til GPS sporing. Vi har Danmarks bedste pris på GPS sporing- og overvågning

Vil du have et uforpligtende tilbud på en GPS tracker, forsikringsgodkendt GPS sporing eller flådestyring? Kontakt TrackMe på tlf. 70 701 710 mellem kl. 08.30 og 16.00 eller ved at skrive til info@trackme.dk på alle døgnets tider. Vi sidder klar til at rådgive dig og løse dine behov.

Hos TrackMe kan du købe på flere måder


0 varer
0,-

Gå til kurven


Ring
til os

70 701 710


Skriv
til os

Klik for kontakt

Skriv til os LUK

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.