GPS flådestyring af biler

Har du behov for GPS flådestyring af bilerne i din virksomhed? Med TrackMe’ løsning har du altid et komplet overblik over din bilpark via vores eget sporingssystem – specialudviklet til vores eget udstyr og det danske marked.

GPS flådestyring af biler

Vil du høre mere? Kontakt os på tlf. 70 701 710, og lad os sammensætte et tilbud, der matcher lige netop dine behov.

Fordelene ved GPS flådestyring af biler

GPS flådestyring af bilerne i din virksomhed giver flere fordele. TrackMe har løsning uanset om du har en, ti eller hundrede biler.

Først og fremmest har du altid et direkte overblik over din bilpark. Du kan nemt se hvor bilerne befinder sig, hvor hurtigt de kører, og om de kører eller holder stille. Samtidig kan du altid se, hvilke af bilerne der er tættest på en bestemt adresse, ligesom du kan dokumentere ankomst og slutider hos dine kunder.

Foruden de logistiske og praktiske fordele er der også økonomiske gevinster at hente ved at vælge TrackMe’s løsning til GPS flådestyring. På sigt kan du forbedre bundlinjen med op til 35 %. Besparelsen kommer fordi du udnytter dine ressourcer bedre, ligesom du undgår misbrug af din bilpark.

Få autoriseret montering hos TrackMe – og en løsning, der passer dine behov

Som kunde hos TrackMe får du tilbudt Danmarks billigste system til GPS flådestyring af biler – uden at gå på kompromis med kvaliteten og effektiviteten. Vores system er specialudviklet til danske brugere og kan programmeres og tilpasses dine behov.

Ønsker du at spare tid og besvær, kan vi tilbyde montering lige der hvor det passer dig – og når det passer dig.

Kontakt os for et tilbud

Vil du høre mere om TrackMe’s løsning?

Ring til os på tlf. 70 701 710 mellem kl. 08.30 og 16.00, eller skriv til info@trackme.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud på en løsning til GPS flådestyring af bilerne i din virksomhed – skræddersyet til din bilpark.

Hos TrackMe kan du købe på flere måder


0 varer
0,-

Gå til kurven


Ring
til os

70 701 710


Skriv
til os

Klik for kontakt

Skriv til os LUK

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.