Varenummer (SKU): 30114 Varekategori:

TM14 Kørebog og Flådestyring

Til elektronisk kørebog og / eller flådestyring

Sporing af bil med GPS tracker til flådestyring – og til brug af Elektronisk kørebog.

TM14 er den nemme løsning, idet den ikke kræver montering til bilens ledningsnet. TrackMe TM14 er designet til at passe i bilens diagnosestik, dvs der er tale om en plug-and-play løsning, hvor man blot sætter TM14 GPS trackeren i bilens diagnosestik, også benævnt OBD-stikket, og så har vi hos TrackMe forberedt alt, således at den straks herefter er klar til brug, uden at du som kunde skal foretage dig noget – nemmere kan det ikke blive!

NB; På ganske få bilmodeller kan man opleve at der ikke er plads til at sætte den GPS trackeren direkte i bilens diagnosestik, hvorfor man skal tilkøbe sig et forlængerkabel. Dette kan gøres ved at vælge Forlænger kabel til TM14 GPS tracker /OBD tracker under tilbehør.

TM14 bruges i stor udstrækning til flådestyring og elektronisk kørebog.

Virksomheder der ønsker at overvåge deres vognpark, reducere deres kørsel, vide hvor hver bil befinder sig, nærmeste bil til en given adresse, alarmer hvis der f.eks. køres uden for aftalte områder eller tidsrum, alarmer hvis bilen kommer ind i forbudte områder som selv defineres og meget mere.

Som ønsker dokumentation i form af elektronisk kørebog; hvad køres i erhvervsmæssig regi og hvad køres i privat regi. Simpel, nemt, tidssparende og overskueligt.

Som ønsker pausebog, til dokumentation over for kunder, hvor lang tid firmaets service bil har været på kundens adresse.

Personer som vil være sikre på at få al kørsel med som de er berettiget til at få penge for, men som ikke altid får ført kørebog.

Personer som mister penge hver dag fordi de ikke altid får ført deres kørebog.

Læs mere om den elektroniske kørebog og krav her.

kr. 1.396,00
Antal:

Pakken indeholder:

  • TrackMe GPS-TM14 sporingsenhed.
  • Abonnements SIM kort klar til montering.
  • Dansk betjeningsvejledning.

Hos TrackMe kan du købe på flere måder


0 varer
0,-

Gå til kurven


Ring
til os

70 701 710


Skriv
til os

Klik for kontakt

Skriv til os LUK

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.